Політична реклама

Дівчата з фрік-кабаре у Львові декламуватимуть Шекспіра

2219 0
7 червня о 19:00 у Львові в Національному академічному драматичному театрі імені Марії Заньковецької відбудеться вже другий концерт київської групи "Dakh Daughters".

"Dakh Daughters" , безсумнівно , здивують вас не тільки діапазоном вокалу і грою на 15 інструментах, а й своїм артистизмом , адже кожна композиція – це окреме театральна вистава. Це – кабаре, в якому семеро дівчат не танцюють, практично роздягнувшись, а декламують твори Шекспіра і Бродського", – повідомили організатори, пише Kp.ua.

Нагадаємо, що "Dakh Daughters" вже виступали у Львові в листопаді минулого року. Тоді вони зібрали аншлаг  у Львівському драматичному театрі імені Лесі Українки.

«Dakh Daughters» – це жіночий музичний гурт, проект театру «Дах», заснований у 2012. Вперше виступив на ГОГОЛЬFEST. У гурті співають та грають на 15 музичних інструментах семеро дівчат: Ніна Гаренецька учасниця гурту «ДахаБраха», Руслана Хазіпова учасниця гурту «Перкалаба», Таня Гаврилюк з сольного проекту «ТаняТаня», Соломія Мельник учасниця проекту «Потужні дівчата» і проекту «Soloma project», Анна Нікітіна учасниця проекту «Кабаре-шансон», Наталія Галаневич та Zo з балету «БіZоН». 

Довідка:

Вистава відбудеться у Національному академічному драматичному театрі імені Марії Заньковецької  вул. Лесі Українки, 1, 7 червня о 19:00. Ціна квитків: 120-200 гривень.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!