Політична реклама

Дівчата-борчині з Львівщини здобули три золота на чемпіонаті Європи

1067 0
Представниці Львівщини відзначились на кадетському чемпіонаті Європи з вільної, греко-римської та жіночої боротьби (U-17). Найуспішнішими ці змагання стали для збірної дівчат, які у загальнокомандному заліку вибороли титул найкращої борцівської команди старого континенту, випередивши найближчого суперника збірну Росії на 6 залікових балів.

У медальному заліку українки стали першими, у їх скарбничці 3 золота, пише видання 20 хвилин.

Крім того, вихованка Львівського училища фізичної культури Мар’яна Колос завдяки здобутій срібній нагороді  (в.к. до 46 кг) виборола право представляти Україну та Львівську область, зокрема на ІІ літніх юнацьких Олімпійських іграх (17-27.08.2014 р., м.Нанкін, Китай).

У ваговій категорії до 38 кілограм перемогу здобула Вероніка Рябоволова, у ваговій категорії до 40 кілограм перемогла Оксана Лівач, а у вазі до 43-х кілограм – Євгена Павлова.

У вазі до 46-ти кілограм Мар'яна Колос здобула срібло.

Відтак, результати командного заліку такі:

І місце – Україна (84 бали), 

ІІ місце – Росія (78 балів),

ІІІ місце– Польща (59 балів). 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!