Політична реклама

Дізнаватись про діяльність «Укрзалізниці» можна в соцмережах

1245 0
«Укрзалізниця» запустила акаунти в соцмережах. На сторінки «Укрзалізниці» в Facebook, Google +, YouTube і Twitter можна потрапити з головної сторінки офіційного сайту. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Окрім того з 20 лютого 2012 запрацював оновлений офіційний веб-сайт «Укрзалізниці». Новий сайт пропонує розклад залізничних перевезень, правила користування ж/д транспортом, вантажних і пасажирських перевезень. Змінено дизайн і структуру розділів сайту.

Втім, поряд з новою версією (яка поки що може додатково тестуватися), продовжує працювати і стара версія сайту. На головній сторінці нового сайту «УЗ» розміщені найпопулярніші сервіси: моніторинг вільних місць на рейсах поїздів; вартість проїзду та замовлення квитків через сервіс «Е-квиток».

Крім того, повідомляється про те, що проводиться модернізація та внесення правок в роботу веб-сервісу «Е-квиток» (раніше ми вже повідомляли про проблеми в роботі англомовної версії цього ресурсу).
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!