Для абітурієнтів на Львівщині запрацює "гаряча лінія"

2297 0
Цього тижня у Департаменті освіти та науки Львівської ОДА запрацює «гаряча лінія» щодо вступної кампанії 2014 року.
Фото: pravda.lutsk.ua

Фото: pravda.lutsk.ua

Зазвичай «гаряча лінія» починає працювати тоді, коли стартує вступна кампанія, повідомляє Zik. Однак, оскільки початок подачі документів цьогоріч розпочинається пізніше (11 липня, – ред.), у департаменті освіти вирішили відкрити «гарячу лінію» швидше, повідомила начальник департаменту освіти та науки Львівської ОДА Олександра Небожук.

«Цьогоріч ми швидше запускаємо «гарячу лінію» щодо вступної кампанії: не разом із початком кампанії, а на тиждень швидше. Люди уже хвилюються, бо звикли, що початок подачі документів стартує 1 липня. Уже надходили перші дзвінки», – зазначила Олександра Небожук і додала, що про номер «гарячої лінії» буде повідомлено протягом тижня.

Директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк додала, що при центрі також працює «гаряча лінія».

«Кожну суботу та неділю до 15 липня та по буднях з 8.00 до 20.00 у Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти працює «гаряча лінія» (032) 242 20 60», – повідомила Лариса Середяк.

Вона додала, що у першу чергу «гаряча лінія» розрахована для абітурієнтів з Донбасу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!