Для активістів ОСББ створили безкоштовний сайт

6090 0
Цього тижня в мережі з’явився новий ресурс, який можуть використовувати об’єднання співвласників багатоквартирних будинків для спілкування, відслідковування діяльності та сплати комунальних послуг.
Фото: galychyna.info

Фото: galychyna.info

На сайті Розумне ОСББ відтепер кожне об’єднання може створити власну сторінку, на якій призначені ним менеджери профілю оновлюватимуть інформацію про стан конкретного будинку, питання для обговорення, важливі новини тощо.

Читайте також: 5 фактів про приховані можливості ОСББ

Крім того, активісти зможуть відслідковувати статистику проведених заходів, покращення чи погіршення справ, ознайомлюватися з переліком здійснених у будинку робіт тощо.

Також сайт дозволяє обмінюватися новинами онлайн, поширювати інформацію, до якої матимуть доступ усі члени ОСББ та ділитися контактами.

Новим ресурсом, створеним ініціативою «Розумне місто», можуть безкоштовно користуватися усі охочі.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!