Для бійців АТО у Львові збудують дачне містечко

2008 0
У дачному кооперативі у Білогорщі проживатиме понад тисячу бійців.
Фото: informator.news

Фото: informator.news

Для воїнів АТО у кварталі Білогорща планують збудувати садово-дачний кооператив.  Його загальна площа буде 54,8 га. Квартал матиме 577 ділянок. З них 458 ділянок передбачено під дачну забудову, а 119 – під садівництво без права забудови (в межах санітарно-захисної зони від промзони Рясне), повідомляє відділ урбаністики та містобудівної документації управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради.

Планування території передбачає розташування дачного поселення – 458 проектованих дачних ділянок. Всі ділянки будуть використовуватись для рекреації, тимчасового перебування та тимчасового проживання із будівництвом будинків.  Загалом в дачному кооперативі проживатиме 1145 мешканців.

Перші громадські слухання провели 26 червня. Детальний план території затвердять Пустомитівською районною державною адміністрацією у липні, після завершення громадських слухань.

Територія є за межами населеного пункту, розпорядником земель є Головне управління Держгеокадастру у Львівській області, яке надає дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.  Відведення земельних ділянок здійснюватиме обласне управління Держгеокадастру на підставі списків, сформованих Львівським центром надання послуг учасникам бойових дій.

Ірина Ладика


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!