Для будівництва платної дороги Львів-Краковець проведуть новий конкурс

4182 0
Вже у І кварталі цього року «Укравтодор» може оголосити новий конкурс на будівництво концесійної дороги Львів-Краковець. Про це повідомила заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак на звіті департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

«Ще минулоріч «Укравтодор» з ініціативи облдержадміністрації провів концесійний конкурс. На жаль, вимоги до підприємств, прописані у конкурсній пропозиції, були дещо завищені. Особливо це стосувалось фінансового ресурсу компаній, які теоретично могли б стати учасниками будівництва. Як результат, пропозиції заявлених підприємств були відхилені», – розповіла Ірина Гримак.

За її словами, умови нового конкурсу суттєво відрізнятимуться від того, який відбувся у 2015-му році, зокрема дозволять долучитись більшій кількості компаній.

Читайте також: Якою буде платна дорога Львів-Краковець: характеристики

«Ми відкоригували склад конкурсних пропозицій, які дадуть змогу збільшити перелік потенційних концесіонерів цієї дороги. Тому сподіваємось, що проект першої платної дороги таки запрацює на Львівщині», – додала Ірина Гримак.

Нагадаємо, нова концесійна дорога пролягатиме у напрямку Львів-Краковець і сполучатиме Міжнародний автомобільний пункт пропуску «Корчова-Краковець» зі Львовом. Траса оминатиме населені пунктів Наконечне, Наконечне 2, Яворів, Івано-Франкове та Львів (північний об’їзд) і будуватиметься відповідно до технічної категорії 1а (4 смуги руху).

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!