Політична реклама

Для будівництва трамваю на Сихів у Львові знесуть два приміщення

1491 0
Проектом будівництва трамвайної колії на Сихів передбачено знесення двох приватних будівель: приміщення кафе «Часон» на вул. Навроцького,1 та двоповерхової будівлі металобази на вул. Навроцького, 1а.

Голова Сихівської райадміністрації Ірина Маруняк вже провела першу зустріч з власниками нерухомості, повідомляє Zaxid.net.

«Власники приміщень розуміють, що будівництво трамваю – це стратегічний об'єкт, який важливий для мешканців Сихівського району, тож принципових заперечень не мають. Однак запропонували свої умови компенсації з боку Львівської міськради», - розповіла чиновниця.

За її словами, власник приміщення металобази, крім грошової компенсації за саму будівлю, хоче земельну ділянку в районі вул. Угорської - Зеленої - Навроцького. Натомість власник кафе не має особливих побажань щодо розміщення землі  чи будівлі, яку отримає натомість.

Нагадаємо, згідно з проектом будівництва, трамвайну колію прокладуть по вул. Стуса вздовж проспекту Червоної Калини, аж до Санта-Барбари. Планується, що трамвайну колію на Сихів почнуть будувати вже навесні. Підрядником з будівництва трамвайної колії буде компанія «Онур».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!