Що дасть Львівщині легалізація грального бізнесу

3411 0
Свої запитання можна залишати у коментарях та отримати відповідь на них під час ефіру.
Фото: navkolonas.com

Фото: navkolonas.com

Депутати Верховної Ради України у першому читанні проголосували за закон про легалізацію грального бізнесу. Відповідно до цього, зали гральних автоматів будуть в готелях категорії 3, 4, 5 зірок.

Водночас законопроєкт дозволяє: організацію і проведення азартних ігор у гральних закладах казино та через інтернет, букмекерську діяльність в букмекерських пунктах і в мережі, проведення ігор у залах ігрових автоматів, випуск та проведення лотерей, а також організацію й проведення азартних ігор у покер через інтернет. Автори запевняють, що легалізація принесе у бюджет близько 1 мільярда доларів на рік. А за порушення закону і «автомати» без ліцензії – штрафуватимуть.

Про те, для чого Львову легалізація грального бізнесу, як вона може змінити місто і вплинути на тих, хто бореться з ігроманією, говоритимуть у прямому ефірі ток-шоу «Реформи без ілюзій» в понеділок, 27 січня, о 12:00.

Наші спікери:

Наталія Паленга – адвокатка;

Юрій Солиган – активіст, який бореться з незаконними гральними закладами;

Ігор Лисий – економіст.

Свої запитання можна залишати у коментарях та отримати відповідь на них під час ефіру. Переглянути ефір можна на сайтіYouTube-каналі та Фейсбук-сторінці медіа-хабу «Твоє місто».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!