Політична реклама

Для дітей у Львові стартує школа писанкарства

1933 0
Дитячі клуби Львова розпочинають готуватися до Великодня. Від цього тижня в гуртках Дитячих клубів стартує школа писанкарства.

Дітей навчатимуть як традиційному розпису писанок, так і виконанню новими техніками, повідомляє прес-служба Львівської мерії.

Лемківські, бойківські, трипільські мотиви, писанки з бісеру, гіпсу, декорування квілінговими смужками, декупаж – все це очікує на учасників занять. Молодші дітки робитимуть «писанкові» аплікації та витинанки.

«Щороку приблизно за місяць до Великодня Дитячі клуби Львова розпочинають школу писанкарства та запрошують дітвору до спільного створення головного атрибуту Великодня. Взяти участь у майстер-класах можуть всі охочі діти – незалежно від того відвідують вони наші гуртки чи ні. Лише торік понад 800 дітей навчалося в писанкарських школах в 15 Дитячих клубах»,- зазначила Ольга Каспришин, координатор Дитячих клубів Львова.

Цього року Школа писанкарства проводитиме свої уроки у 18 Дитячих клубах в 6 районах Львова.

Заняття в школі писанкарства – безкоштовні, тільки потрібно мати необхідні для виготовлення писанок матеріали.

Більше інформації про заняття з писанкарства в кожному районі можна дізнатися за номерами телефонів:

 

Дитячі клуби Галицького району

261-68-48

Дитячі клуби Залізничного району

295-82-46

Дитячі клуби Личаківського  району

254-62-63

Дитячі клуби Сихівського району

254-64-58

Дитячі клуби Франківського району

237-23-82

Дитячі клуби Шевченківського району

252-18-28

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!