Для допомоги сім'ям загиблих в АТО у Львові проведуть телемарафон та концерт зірок естради

1801 0
У Львові стартує благодійний проект-ініціатива «Героям Слава», спрямований на збір коштів сім’ям загиблих військовослужбовців у зоні АТО з Львівщини.

14 жовтня, у свято Покрови Пресвятої Богородиці та День українського козацтва, у місті пройде масштабна соціальна акція: великий телемарафон у поєднанні з благодійним концертом зірок української естради, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Ми з впевненістю можемо сказати, що акція такого масштабу у Львові проходитиме вперше. Сім годин живого ефіру на ТРК «Львів» (14 жовтня з 14:00 до 18:00. – телемарафон, 18:00-20:30 год – трансляція у прямому ефірі благодійного концерту). Близько 30-ти запрошених гостей: військовослужбовці, добровольці-учасники бойових дій в зоні АТО, родичі загиблих солдатів,  представники громадського сектору, діячі культури та мистецтва, небайдужі громадяни. Телемарафон матиме вигляд відкритого майданчика  для обговорення шляхів виходу та припинення «неприхованої» війни, відверті розповіді безпосередніх учасників подій в зоні АТО, спілкування з родичами загиблих солдатів та відкритий збір коштів на їх підтримку», - розповідає співорганізатор проекту, телепродюсер Олег Климович.

Зібрані кошти будуть підраховані в online - режимі та вручені сім’ям у прямому ефірі або перераховані на особисті рахунки близьких родичів загиблих, наступного дня після акції.

Ввечері цього ж дня на сцені Львівської опери зірки української естради даватимуть благодійний концерт «Героям слава», який транслюватиметься «наживо» у прямому ефірі того ж таки ТРК «Львів».

У концерті вже зголосилися взяти участь гурт «TARAKA» з Польщі (автори хіта часів Майдану: «Podaj Rękę Ukrainie»), народні артисти України Оксана Білозір та Віктор Павлік, Сестри Тельнюк, Львівський Хор Руслани, Тріода, LAVIVO, Балет Життя.

Кошти виручені з продажу квитків будуть також передані для сімей загиблих солдатів. Квитки можна придбати у театральних касах міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!