Для допомоги військовим з аукціону продадуть картини художників та дизайнерський одяг

1927 0
23-24 вересня у Львові відбудеться благодійний аукціон «Заради життя». Зібрані кошти підуть на допомогу воякам у зоні АТО, пораненим, а також сім’ям загиблих.
Фото: lovi-moment.com.ua

Фото: lovi-moment.com.ua

Аукціон пройде у приміщенні Музею історії релігії, що на вул. Музейній, 1. Торги відбудуться 23-24 вересня з 16:00 до 19:00, інформує Zik.

На аукціоні будуть представлені картини відомих художників – Бориса Буряка, Володимира Немири, Ігоря Филипіва, Віктора Стогнута, Ігора Гапона, Соломії Ковтун, Олесі Білобран та ін.

Також будуть лоти від відомих дизайнерів одягу та жіночих прикрас Роксолани Шимчук, Людмили Сєдової, Катерини Кирилової та власноруч виготовлені речі популярних письменників та журналістів Роксолани Сьомої та Міли Іванцової.

Окрім того, будуть представлені твори молодих митців – Соломії Ковтун, Мілани Матіяш, Миколи Шевчука та ін., а також роботи пластунів.

Як повідомили організатори, корок аукціону – 500 грн, наступний – 1000 грн і далі в арифметичній прогресії. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!