Для дитячого медцентру у Львові купили діалізні машини за майже 80 тисяч доларів

1043 0
У лікарні найбільший та єдиний гемодіалізний підрозділ, який надає допомогу дітям із нирковими захворюваннями.
Фото: ЗУСДМЦ

Фото: ЗУСДМЦ

Чотири нові сучасні діалізні машини запрацювали у ЗУСДМЦ. Тепер у Центрі зможуть рятувати удвічі більше дітей. Машини подарували благодійниками із «Ротарі Клуб Львів Інтернешнл», інформують у медзакладі.

Термін експлуатації машин для проведення процедур гемодіалізу, які були до цього у медцентрі, вичерпався. Вартість нового обладнання становить майже 80 тисяч доларів.

«Усі діти Львівської області та західного регіону України з нирковою недостатністю отримують лікування у нашому центрі. Ми єдине і найбільше у Західній Україні відділення, де спеціалісти проводять нирково замісну терапію шляхом гемо- та перитонеального діалізу для дітей. За допомогою цих нових машин ми забезпечимо лікування дітей із гострим ушкодженням нирок, хронічною хворобою нирок, інтоксикацію важкими металами та отруйними речовинам», – розповів Роман Андруневич, лікар нефролог дитячий ЗУСДМЦ.

Тепер у ЗУСДМЦ є 6 діалізних машин. Нові машини є відкритого типу системи, що дозволяє купувати розхідні матеріали до них у виробника, у кого нижча ціна і при цьому висока якість, і у цьому велика перевага. 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!