Для кого обов’язкова вакцинація, як «продати» Львів туристам та виключення України з «зеленого списку». Головне

1484 0
Коротко про головні новини за минулу добу.
ФОТО: DARYA TRYFANAVA ON UNSPLASH

ФОТО: DARYA TRYFANAVA ON UNSPLASH

Сьогодні, 10 листопада, Тvoemisto.tv організовує публічну дискусію щодо туристичного потенціалу Львова у час пандемії. Вона відбудеться сьогодні, о 14.30 год на тему «Як «продати» Львів туристам. Нові напрямки і досвід інших туристичних міст».

Читайте також: Донька львів’янина, яка стала кінозіркою Голлівуду і винайшла WI-FI

На Львівщину прийшло 52 500 доз вакцини американської компанії «Moderna». Її використовуватимуть в центрах вакцинації та у пунктах щеплень. 

МОЗ розширило перелік професій, для яких буде обов’язковим щеплення від Covid-19. Наказ починає діяти 9 грудня 2021 року.

Читайте також: У Львові запрошують на симфонічну програму «Тисяча і одна ніч»

Європейський союз оновив «зелений список» країн, для туристів з яких рекомендують відкрити кордони. Україну з цього переліку виключили

У п’ятницю, 12 листопада, в міському пологовому клінічному будинку №1, що на вул. Мечникова у Львові, запрацює пункт вакцинації для майбутніх мам.

Читайте також: «Стан мови залежить від кожного з нас», – Олександра Сербенська про те, як говорити і думати

Уряд Великої Британії визнаватиме всі вакцини зі списку Всесвітньої організації охорони здоров’я в надзвичайних ситуаціях. У результаті Sinovac, Sinopharm і Covaxin додать до списку схвалених там вакцин для в’їзних подорожей. 

Депутати Львівської обласної ради проголосували за виділення додаткових коштів комунальним медзакладам. Загалом дофінансування становить близько 90 млн грн

Читайте також: Як писати грамотно. Перелік ресурсів, які допомагають покращити українську 

У Личаківському районі міста планують звести квартал багатоквартирної забудови. У місті триває обговорення проєкту детального плану території, обмеженої вулицями Долішньою, Колумба, Проектованою, залізничною колією, Личаківською, Яловець, Голубця, Яровою, Запольської.

Гарного Дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!