Політична реклама

Для комфорту глядачів концерту "Океану Ельзи" у Львові продовжать рух громадського транспорту та запровадять експрес-маршрути. Схеми

4046 0
Завтра, 1 червня, у Львові на стадіоні «Арена Львів» відбудеться найбільший концерт Всеукраїнського туру гурту «Океан Ельзи» на підтримку нового альбому «Земля».

Початок концерту заплановано на 20.30 год, однак організатори передбачають можливість пізнішого виходу артистів на сцену, щоб усі глядачі мали змогу потрапити на свої місця до початку концерту, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.  

Вхід на територію «Арени Львів» буде відкритим вже з 18.00 год.

Зважаючи на масштаби концерту, у Львові буде продовжено рух громадського транспорту, посилено його склад, а також курсуватимуть два додаткові експрес-маршрути «пл. Петрушевича – Кінг Крос Леополіс» та «пл. Петрушевича – просп. Вернадського».

Відтак, для забезпечення комфортного доїзду глядачів на концерт, буде посилено роботу громадського транспорту на автобусних маршрутах (№3А, 10, 25, 40, тролейбусах №3, 5 та продовжено графік роботи до 01.00 год.

Також буде запроваджено експрес-маршрути від пл. Петрушевича до ТЦ «Кінг крос» та пр Вернадського, які курсуватимуть від 18.00 до 19.30 та від 23.00 до 01.00 год. т

Руху приватного автотранспорту на вулицях, які провадять до стадіону з північної сторони обмежать. Передбачене безкоштовне паркування на паркувальних майданчиках на південній стороні стадіону.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!