Для Львівщини придбають дві нові карети «швидкої» класу В

2174 0
На купівлю нових автомобілів з обласного бюджету виділили 4 млн грн.
reporter-ua.com

reporter-ua.com

Цього року для Львівської області придбають два нові автомобілі «швидкої» класу В, які за комплектацією майже не поступають реанімобілям. Про це повідомила під час прес-конференції директорка департаменту охорони здоров’я ЛОДА Ірина Микичак.

Читайте також: Центральна диспетчерська, кол-центр та геолокація: як зміниться «швидка» на Львівщині

Такі автомобілі мають необхідне обладнання для надання екстреної медичної допомоги та транспортування пацієнтів, які потребують медичного супроводу. На їх купівлю вже оголошено тендер.

«Також є лист від міністерства охорони здоров’я про те, що ми отримаємо від них кілька нових машин також. Хочемо дочекатися, коли ті «швидкі» до нас приїдуть, і потім оголосимо про їхню кількість», – розповіла Микичак.

Читайте також: Тисяча виїздів щодоби. Як організовано роботу «швидкої» на Львівщині. Інфографіка

Окрім того, на ремонт медичного транспорту з обласного бюджету виділено 1 млн 622 тис. грн.

«Станом на зараз оновлено 10 авто, упродовж липня відремонтують 22 машини, а до кінця листопада – ще 45», – додала Ірина Микичак.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!