Політична реклама

Для львівської молоді організують екстремальну мандрівку

1612 0
9-11 листопада відбудеться щорічна екстремальна мандрівка «Стежками Армії Безіменних». Такий захід вже п’ятий рік поспіль організовує Молодіжне Об’єднання «ГРАНІТ».

Про це інформує прес-служба Львівської міськради. «Захід відбуватиметься у формі мандрівного табору з елементами екстріму, навчально-практичних завдань та випробовування сили волі і духу», – зазначають організатори.

Зокрема, окрім великого фізичного навантаження, заплановані нічні переходи, рух по пересічній місцевості, бездоріжжю, обмеження заходжень у населені пункти, ночівля без наметів, виживання в складних погодних умовах, форсування річок.

На певних етапах мандрівки умови наближатимуться до тих, у яких перебували вояки УПА у час війни.

Маршрут цього року пролягатиме місцями, де у період 1942-1944 років діяла повстанська радіостанція «Вільна Україна» («Афродіта»), бункер Головного Осередку Пропаганди УПА, квартирував знаменитий курінь УПА «Бойки», ще до початку 2-ї світової Війни вишколювались юнацькі групи ОУН, тощо.

Контакти: e-mail: [email protected], тел: 093 699 28 10, 097 945 00 05.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!