Для Львівської області призначили відповідального за місцеві вибори. Що про нього відомо

2826 0
Президент вирішив особисто затверджувати відповідальних осіб.
фото: www.photoukraine.com

фото: www.photoukraine.com

У межах підготовки до місцевих виборів в Офісі президента вирішили призначити відповідальних за регіони. На Львівщині – це Роман Мулик, – йдеться на сайті УП.

Він, зокрема, займатиметься відбором людей у списки до обласної і місцевих рад.

За даними ЧЕСНО, у 2019 році Романа Мулика обрали народним депутатом 9 скликання від партії «Слуга народу» номером 73 у списку як безпартійного. Він є заступником голови однойменної фракції та заступник голови Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

Читайте також: Як проголосувати в лікарні або вдома. Інструкція

У 2010 році його обрали депутатом Івано-Франківської обласної ради 6 скликання за списком «Партії регіонів» як член партії. А у лютому 2014 року він вийшов з фракції.

Роман Мулик – підприємець, надає в оренду й експлуатацію нерухоме майно. Співзасновник ТОВ «Житло-експлуатаційна дільниця – громадський центр», яке займається управління нерухомим майном, та обслуговуючого кооперативу «Новгородська,15Б», що займається комплексним обслуговування об’єктів.

На момент балотування до Івано-Франківської міської ради в 2010 році був генеральним директором будівельної фірми «МОМ». Був також помічником-консультантом на громадських засадах народного депутата 5 скликання від «Партії регіонів» Дмитра Волошенкова.

Віце-президент Федерації боксу Івано-Франківської області. Радник Івано-Франківського міського голови з питань розвитку підприємництва.

Закінчив Івано-Франківський інституті нафти і газу за спеціальністю «інженер-землевпорядник». Отримав диплом юриста у Національному університеті «Одеська юридична академія».

Читайте також: Район Львівський. Що ще змінить децентралізація в нашій області

Додамо, що ідею обрання кураторів областей Володимиру Зеленському запропонував перший заступник керівника ОПУ Сергій Трофімов. Президент її підтримав та вирішив особисто затверджувати відповідальних осіб.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський 5 лютого підписав указ про призначення Максима Козицького керівником Львівської ОДА. Офіційне призначення Максима Козицького відбулося на Львівщині поблизу шахти «Межирічанська». На зустріч прийшли й шахтарі, яким довгий час боргують зарплатню. Максим Козицький керує енергетичною компанією «Еко-Оптіма», що працює у галузі зеленої енергетики.
 
Більше прочитати про статки і біографію Максима Козицького можна тут


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!