Для львівських навчальних закладів закуплять лінгафонне обладнання

1129 0
У навчальні заклади Львова закупляють лінгафонне обладнання для вивчення іноземних мов.
Фото: gamayun.org.ua

Фото: gamayun.org.ua

Цьогоріч для трьох шкіл Львова буде придбано обладнання для вивчення іноземних мов, а до 2020-го року планується закупити лінгафонне обладнання у 25% навчальних закладів. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: У Нижанковицькому ліцеї благодійники облаштували комп’ютерний клас

«Ми плануємо забезпечувати сучасним лінгафонним обладнанням кабінети іноземної мови. У цьому році таке обладнання буде придбано для трьох шкіл, у подальшому, до 2020-го року, плануємо обладнати лінгафонним обладнанням 25% навчальних закладів.

Важливим фактором є збільшення кількості мовних шкіл, і якщо в 2015-му році ми розпочинали тільки з двох, то в 2017-му році ми маємо вже 11 мовних шкіл, що становить 9% навчальних закладів. До 2020-го року плануємо, що 40 навчальних закладів матимуть мовні школи, які працюватимуть не тільки під час літніх канікул, але й під час весняний і осінніх. До участі у проведенні мовних шкіл обов’язково долучають носіїв мови», – зазначила в. о. начальника управління освіти Зоряна Довганик.

Як повідомили для Tvoemisto.tv в прес-службі міської ради, лінгафонне обладнання закуплять для навчально-виховного комплексу «Школа-гімназія ім. В.Симоненка», що на вул. В. Симоненка, 6; для спеціалізованої школи №45, що на вул. Науковій, 25; та для спеціалізованої школи №46, що на вул. Науковій, 90.  

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!