Для львівських шкіл придбають у лізинг сучасні мультиборди

1806 0
Нові мультимедійні дошки встановлять у кожній школі.

Львівська міська рада під час пленарного засідання сьогодні, 12 липня, ухвалила рішення про закупівлю мультитач-панелей для потреб міських шкіл.

Згідно з рішенням, міське комунальне підприємство «Міський центр інформаційних технологій» повинно до 1 жовтня 2018 року придбати на умовах лізингу мультиборди для потреб львівських шкіл. Вартість предмету лізингу становить 140 тис. гривень. 

Ухвалою визначено, що термін лізингу становить 36 місяців, а відсоткова ставка – не більше 10%. Зобов’язання на виконання умов лізингу бере на себе Львівська міська рада.

Читайте також: Змінювати школу, а не вдавати інноваційність

Перед голосуванням міський голова Андрій Садовий повідомив, що така ухвала дозволить придбати по одній мультимедійній дошці для потреб кожної львівської школи.

Нагадаємо, що минулого року для придбання мультимедійних панелей для міських шкіл виділили 152 млн гривень. За ці кошти закупили по одній дошці для львівських шкіл.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!