Політична реклама

Для львівських школярів працює 15 позашкільних навчальних закладів

1194 0
У Львові цьогоріч функціонує 15 позашкільних навчальних закладів, які впроваджують основні завдання позашкільної освіти різного спрямування: туристичного, еколого-натуралістичного, гуманітарного, науково-технічного, мистецького.

Щоб максимально залучити дітей, на базі навчальних закладів міста працюють 30%  позашкільних гуртків  і близько 70 % гуртків  спортивно-юнацького напрямку,– повідомив начальник управління сім’ї, молоді та спорту Володимир Шнайдер.

Вихованці закладу беруть участь у змаганнях різних рівнів, стають призерами Всеукраїнських та Міжнародних Спартакіад.

Так,  серед вихованців ДЮСШ 151 дитина мають I дорослий розряд; 101 вихованець має звання  Кандидат у Майстри спорту; 16 – звання Майстер спорту, – зазначив Володимир Шнайдер.

Окрім того, Шнайдер розповів, що  20 вихованців ДЮСШ Львова увійшли до складу Збірних команд України з різних видів спорту, представляючи нашу державу на міжнародній спортивній арені.

За словами Володимира Шнайдера, у Львові працює 1 тис. 125 гуртки у яких залучено 18 тис. 365 дітей.

Джерело: Вголос


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!