Політична реклама

Для львівських школярів розробили онлайн-гру про безпеку на дорозі

2099 0
Креативна група загальноміської кампанії «Львів – безпечне місто» запустила на своєму сайті онлайн-гру про безпеку дорожнього руху.

Гру розробили молоді IT-спеціалісти компанії Betedo.com, повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Гра закликає дітей дотримуватися основних правил дорожнього руху: безпечно переходити дорогу, знати основні дорожні  знаки, а також носити світлий одяг, щоб бути помітнішими на дорозі в дощ, туман чи в темну пору доби. «Запам’ятай знаки!», «Одягнись яскраво!» – закликає дітей креативна група в онлайн-грі.

Волонтери нашої кампанії регулярно вчать дітей Правил дорожнього руху на шкільних тренінгах. Ми ж вирішили працювати зі школярами ще ефективніше, і тому створили онлайн-гру, перейнявши досвід іноземних колег, – розповів керівник креативної групи кампанії Андрій Шевців.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!