Для львів’ян облаштують два нові пляжі у Брюховичах

6200 0
У Брюховичах, що поблизу Львова, працюють над облаштуванням двох озер, які повинні відкритися до 1 серпня. Про це повідомляють у прес-службі міськради.
фото: kolesovitriv.lviv.ua (ілюстративне)

фото: kolesovitriv.lviv.ua (ілюстративне)

Як інформує Віктор Іваніцький, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, на даний момент на обліку Львівської міської ради знаходиться 136 водних об’єктів, це враховуючи  технічні, пожежні і т. д. водойми. З них до купального сезону готове тільки одне – «Винниківське озеро».

«В стадії завершення ще два озера у Брюховичах: орієнтовно до 1 серпня вони повинні завершити свою підготовку і підписати паспорт пляжу. Інші водойми через різні причини до купального сезону не готуються. Позитив у тому, що на даний час обходимося без потерпілих. У аналогічному періоді 2015 року уже було два загиблих», – розповів Віктор Іваніцький, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР.

Читайте також: У яких водоймах Львівщини офіційно можна купатися? Перелік

Додамо,що за інформацією прес-служби міськраи, база відпочинку «Винниківске озеро» має усі необхідні дозвільні документи на проведення купального сезону у 2016 році: підписаний акт обстеження акваторії дна озера, є паспорт пляжу. Працюють штатний рятувальний пост,є охоронці, медичний пункт, так як база працює у гарячу пору року, і відповідно, звертаються люди, які мають сонячні, теплові удари, слабкість, тиск і т. д. Є гучномовне сповіщення і спостереження, людей постійно попереджують, де можна, а де не можна купатися. Влітку на озері Санепідслужба регулярно проводить планові забори води для аналізу.

Читайте також: Мандрівка Львівськими озерами

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!