Політична реклама

Для львів'ян організують еко-ярмарок

1640 0
1 грудня на території Історико-краєзнавчого музею у Винниках відбудеться еко-ярмарок, на якому можна буде придбати справжні домашні продукти: молоко, сир, масло, м’ясні вироби, овочі та фрукти, мед, солодощі тощо.

Як зазначають організатори, різноманітні сирні вироби (бринзу, вурду, будз, сирні коники) представлятимуть майстри традиційного українського сироваріння із Хуста (Закарпаття), Космача (Прикарпаття), Золочівського району (Львівщина).

Власники фермерського господарства «Шеврет» із Мостиського району запропонують сири (кроттен, бюш, томет, фету, сігалон), виготовлені за традиційною французькою технологією, а представники товариства «Жива земля» - молочні продукти за швейцарськими рецептами.

На ярмарку також можна буде придбати «солодку» продукцію пасічників.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!