Для львів’ян планують закупити три нові тролейбуси

2124 0
Після вчорашнього інциденту із тролейбусом, який спалахнув під час руху за маршрутом №2, у ЛКП «Львівелетротранспорт» пообіцяли ретельно перевірити весь рухомий склад.

Також у підприємстві зазначили, що цьогоріч із бюджету міста на потреби відомства виділили 42 млн грн. Їх левову частку спрямують на капітальний ремонт тролейбусів та трамваїв. Станом на сьогодні за ці гроші вже відремонтували сім машин. Обіцяють закупити і нові.

«Проведено тендер міською владою на придбання трьох нових тролейбусів, але, наскільки мені відомо, цей тендер зараз знаходиться у спірному відношенні, але маю надію, що переможцем стане львівський виробник», - зазначив головний інженер ЛКП «Львівелетротрапсорту» Володимир Ковалів для zaxid.net.

До слова, тролейбус, який загорівся вчора, 1 липня, в обід, мали давно зняти із рейсу, адже він прослужив місту 25 років. Також 90% рухомого складу «Львівелетротрапсорту» потребує негайної заміни.

Як повідомляв Tvoemisto.tv, 1 липня на перехресті вулиць Кульпарківська - Антоновича у Львові дотла згорів пасажирський тролейбус. Некерована палаюча машина врізалася у житловий будинок. Обійшлося без жертв. Згідно із попередньою інформацією, пожежа виникла через коротке замикання проводки.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!