Політична реклама

Для львів'ян працюватиме гаряча лінія з питань репродуктивного здоров'я

1460 0
У рамках Всеукраїнського тижня планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я працюватиме тематична «гаряча» телефонна лінія.

У п’ятницю, 17 травня, з 15.00 до 16.00 години у приміщенні Львівського обласного центру здоров’я працюватиме тематична «гаряча» телефонна лінія Департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА за номером 260-19-18, - повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

На запитання мешканців Львівщини щодо планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я населення відповідатиме головний позаштатний спеціаліст з репродуктивного здоров’я та планування сім’ї Департаменту ОЗ ЛОДА, заступник директора Львівського обласного центру репродуктивного здоров’я населення Зиновія Івасівка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!