Для львів’ян проведуть екскурсію про сортування сміття: як потрапити?

4033 0
У п’ятницю, 18 березня, львів’ян ознайомлять з процесом сортування сміття. З цієї нагоди відбудеться екскурсія «Як сортують сміття у Львові?», в рамках якої охочі мешканці міста матимуть нагоду побувати на станції очистки фільтратів та на заводі з переробки енергоощадних ламп.

Зокрема, організатори заходу проведуть воркшоп на якому охочі дізнаються більше про досвід сортування сміття за кордоном та в Україні. Його відвідувачі дізнаються про правильне сортування побутових відходів, яке можна застосувати на практиці.

Відвідувачі матимуть унікальну нагоду побувати на станції очистки інфільтратів в с. Грибовичі, на заводі з переробки ртутних енергоощадних ламп і в компанії «АВЕ Львів», де працівники установ ознайомлять відвідувачів із процесом сортування та утилізації різних видів твердих побутових відходів (ТПВ).

«На учасників екскурсії чекає багато нових практичних знань зі сфери сортування сміття, багато лайфхаків для побуту, цікава вікторина, а також чай та печиво», - запевняють організатори

Для участі необхідна попередня реєстрація за посиланням, а також реєстраційний внесок у розмірі 20 гривень (оплата з проїзд).

Організатори запрошують усіх охочих молодих людей Львова.

З деталями ви можете ознайомитись на facebook-сторінці проекту

Читайте також: Шлях пляшки: куди потрапляє пластик, який сортують львів’яни

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!