Для львів’ян проведуть екскурсію про сортування сміття: як потрапити?

2678 2
У п’ятницю, 18 березня, львів’ян ознайомлять з процесом сортування сміття. З цієї нагоди відбудеться екскурсія «Як сортують сміття у Львові?», в рамках якої охочі мешканці міста матимуть нагоду побувати на станції очистки фільтратів та на заводі з переробки енергоощадних ламп.

Упродовж кількох годин поїздки всі охочі зможуть відвідати станцію очистки інфільтратів, Завод з переробки ртутних енергоощадних ламп і компанію «АВЕ Львів», де працівники установ ознайомлять відвідувачів із процесом сортування та утилізації різних видів твердих побутових відходів (ТПВ).

У рамках поїздки відбудеться також воркшоп, де можна буде дізнатися більше про досвід сортування сміття за кордоном та в Україні, а також навчитися правильно сортувати власне побутове сміття.

Читайте також: Шлях пляшки: куди потрапляє пластик, який сортують львів’яни

Для участі необхідна попередня реєстрація за посиланням, а також реєстраційний внесок у розмірі 20 гривень (оплата з проїзд).

Організатори екскурсії: Соціальна ініціатива «Хтось не зробить», ГО «За ЕКОрозвиток».

Контакти: Олег Котис, (097) 424-22-61.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
15 Серпня, 2016 19:22
axabnrg ДОВІДНИК 2016 МІЖНАРОДНИХ ПРОЕКТІВ І ПРОГРАМ У СФЕРІ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ ТА РЕГІОНАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ, ЩО РЕАЛІЗУЮТЬСЯ В УКРАЇНІ:
[***]://[***].auc.org.ua/sites/default/files/dd_0.pdf
29 Червня, 2016 08:56
axabnrg Сміття та поводження з твердими побутовими відходами – проблема багатьох населених пунктів. Вирішити питання можна тільки об'єднавши зусилля декількох громад. Як саме можна успішно реалізувати подібний проект за моделлю DESPRO можна дізнатися на їх сайті тут:
[***]://despro.org.ua/detsentral%D1%96zovan%D1%96-poslugi/povodzhennya-z-pobutovimi-v-dkhodami/
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!