Політична реклама

Для львів'ян проведуть семінар про скління і теплоізоляцію вікон

1745 0
Спільний українсько-німецький проект «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова», що втілюється Львівською міською радою та Німецьким товариством міжнародної співпраці (GIZ), проводить чотирнадцятий семінар для підвищення кваліфікації столярів і спеціалістів зі скління.

Головною темою цього семінару стане скління та ізоляція скла в реставрації вікон, інформує прес-служба Львівської міськради.

Практичне навчання з таких аспектів, як обробка історичного скла, ізоляція скла ззовні та зсередини, а також тепло- та шумоізоляція, проводитиметься спільно з реставраційними фірмами Львова на фасаді школі № 62 (вул. Театральна, 15). Метою семінару є надання фаховим фірмам необхідних для успішної реставрації знань і навичок, яким не завжди приділяють достатньо уваги.

Зацікавлених мешканців Львова запрошують відвідати семінар, щоб отримати інформацію про програму співфінансування реставрації історичних вікон та дверей, а також стати свідками того, як відбувається відновлення історичного вікна.

Семінар відбудеться 3 грудня з 9:00 до 17:00 год. Проводитиме його GIZ-експерт Крістоф Юнґганс.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!