Політична реклама

Для львів'ян створили мобільний додаток про події в місті

2077 0
"Львів City Guide " вже доступний в Android Market і AppStore.

Тепер з'явилась можливість дізнаватися про всі події та новини у місті, миттєво знайти, як провести вільний час, подивитися афішу кіно, концертів, клубів, театрів і виставок у своєму телефоні в зручному вигляді. повідомляє 032.ua.

Додаток дозволяє в будь-який момент знайти магазин, який вас цікавить, спортивний зал або аптеку. Більш того, додаток автоматично визначає ваші координати (по GPS або Wi -Fi) і по вашому запиту надасть перелік найближчих до вас об'єктів і покаже на карті, де їх знайти. І приємне доповнення, тепер у додатку завжди будуть під рукою номери телефонів вокзалів і поліклінік, комунальних організацій, держустанов і банків міста.

"Додаток дійсно дуже лаконічний, зручний і функціональний. При розробці програми ми намагалися все краще, що є в додатках Gmail, VK, Facebook перенести в нашу розробку. І, думаю, у нас багато що вийшло", - коментує фахівець відділу розробки програми для Android Market Дмитро Нікіфоров. Безкоштовний додаток доступний:

в Android Market (https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.com.citysites.lviv).

iPhone - в магазині додатків AppStore 
(https://itunes.apple.com/us/app/l-viv-city-guide/id791340901?mt=8)

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!