Політична реклама

Для львів’ян створили «Особистий кабінет виборця»

1682 0
ЦВК запустила тестову версію онлайн-сервісу «Особистий кабінет виборця».

Про це повідомляє Міністерство закордонних справ.

«Для зручності виборців на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії «Державний реєстр виборців» впроваджено сервіс «Особистий кабінет виборця», який працює в тестовому режимі», - сказано в повідомленні.

У «Особистому кабінеті виборця» можна перевірити інформацію про своє включення (не включення) до Державного реєстру виборців та про свою виборчу адресу у Реєстрі.

До слова, у день голосування до уточненого списку виборців на закордонній виборчій дільниці можуть вноситися виключно виправлення неточностей та технічних описок, і не передбачається внесення до нього нових виборців.

МЗС радить українцям за кордоном користатись цим сервісом, щоб перевірити чи їх включили до списку виборців на відповідній закордонній виборчій дільниці.

Також у кожному районі Львова працює відділ ведення реєстру виборців


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!