Політична реклама

Для львів'ян відкриють курси китайської мови

2132 0
У Львові з’являється ще більше можливостей для освіти і цікавого дозвілля. У середу, 20 листопада, відбудеться відкриття першого в Україні центру мови та культури Китаю «Ні Хао».

Організаторами проекту стали Міжнародна громадська організація «Культурно-дослідницький центр України та Китаю «Ланьхва» та Академія  традиційного кунг-фу, інформує прес-служба львівської міськради.

«Усі охочі матимуть унікальну можливість вивчати китайську мову від її носіїв. Програма є перспективною, тому що люди безпосередньо спілкуватимуться з представниками Китайської народної республіки. У наш час вчити іноземні мови – недешеве задоволення, але навчання у центрі мови і культури Китаю «Ні Хао» відбуватиметься на громадських засадах», -  розповів Юрій Котик, голова правління Міжнародної громадської організації «Культурно-дослідницький центр України та Китаю «Ланьхва»

У центрі викладатимуть студенти з Китаю, які навчаються у Львові та запрошені педагоги. Також центр «Ні Хао» співпрацюватиме з кафедрою сходознавства імені проф. Ярослава Дашкевича ЛНУ імені І. Франка.

Загалом у центрі мови та культури Китаю «Ні Хао» працюватимуть близько 10 викладачів. Програма передбачає як індивідуальні, так і групові заняття, а також навчання для дітей в ігровій формі.

«Всі викладачі знають або українську мову, або російську. Мають добру мовну практику. Тому проблем у роботі не буде», - запевнив Кай Го, заступник голови правління Міжнародної громадської організації «Культурно-дослідницький центр України та Китаю «Ланьхва»

При успішному закінченні навчання у центрі мови та культури Китаю усі учасники отримають Сертифікат про закінчення курсів, який буде дійсним на території України та у Китаї, а також зможуть поїхати до Китаю у якості волонтерів або на навчальні програми.

У Львові заняття проводитимуть двічі на тиждень у антикафе «CoMMuna» у післяобідній час. Лекції відбуватимуться на громадських засадах, а мінімальні членські внески збиратимуть для закупівлі необхідних підручників та навчальних матеріалів. Туди ж потрібно звертатись за додатковою інформацією та для запису в групи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!