Політична реклама

Для львів'ян з особливими потребами закуплять спеціальні автомобілі

912 0
На придбання автомобілів для перевезення осіб з особливими потребами в бюджеті Львова для транспортної служби управління соціального захисту закладено 700 тис. грн. Загалом на соціальний захист у бюджеті розвитку Львова на 2013 рік передбачено 2 млн грн.

Цьогоріч планують провести капремонт Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян на вул. Кирилівській, 3а та капремонт приміщень комунального закладу «Соціальний готель» на вул. Городоцькій, 163, - інформує Zaxid.net. У бюджеті на це закладено 180 і 120 тис. грн. відповідно.

Також по 64 тис. грн передбачено на придбання мобільних підйомників для управління соціального захисту Львівської міської ради, Галицького та Личаківського відділів соціального захисту.

ТЕГИ: ровповіп
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!