Політична реклама

Для львів'ян з вадами слуху працює кабінет медичної допомоги з сурдоперекладом

1646 0
На базі першої міської клінічної лікарні ім.Князя Лева при першому поліклінічному відділені на вул.Лемківській, 28 запрацював єдиний кабінет звернення за медичною допомогою осіб з порушенням слуху.

Особливість кабінету полягає в тому, що там постійно працює лікар-терапевт та перекладач жестової мови, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Нечуючі пацієнти після консультації терапевта скеровуються в супроводі сурдоперекладача до інших спеціалістів та на додаткові медичні обстеження.

Сюди можуть приходити усі мешканці Львова, не залежно від того, в якому районі вони проживають, яка у них прописка.

До того часу особи з порушенням слуху лікувалися у різних районних поліклініках міста Львова за місцем реєстрації. Сурдоперекладач фізично не міг охопити весь спектр обслуговування інвалідів по слуху. Зараз лікар може точно оцінити стан здоров'я хворого і призначити якісне лікування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!