Для львів’янок, які пересуваються на візках, відкрили гінекологічні кабінети. Адреси

2166 0
З 1 червня 2015 року у Львові функціонують спеціалізовані гінекологічні кабінети для жінок, які пересуваються на візках. Пропонуємо їх адреси
фото: ua.teddyclub.org

фото: ua.teddyclub.org

З минулого року у Львові створено три гінекологічних кабінети для жінок, які пересуваються на візках.

Жіночі консультації обладнані спеціальним кріслом, яке регулюється по висоті. У кабінетах також є відповідні засоби гігієни для жінок, які користуються катетерами, а також поруч встановлений туалет.

За словами начальника управління охорони здоров’я ЛМР Володимира Зуба, в усіх трьох поліклінічних відділеннях на першому поверсі створені кабінети прийому осіб з особливими потребами для зручності цих пацієнтів. Зокрема, використовується жовте маркування і шрифти Брайля для слабозрячих. Також там, де дозволяли технічні можливості, зробили пандуси, у випадку, якщо технічно це зробити не можливо, встановили кнопки виклику за сигналом.

Такі кабінети функціонують за наступними адресами:

·         Жіноча консультація №2 1-шої міської клінічної лікарні ім. Князя Лева, вул. Гетьмана Мазепи, 25

·         2-а міська поліклініка,вул. Симоненка, 4

·         Комунальна 4-а міська поліклініка, проспект Червоної Калини, 68

Читайте також: У Львові з ресторану вигнали чоловіка з ДЦП

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!