На правах реклами

Для маленьких львів'ян відкрили парк розваг в центрі міста. Фото

5628 0
11 листопада у Львові відбулося відкриття парку святкування днів народження «Дитяча Планета» у самому центрі міста. На відкритті малечу розважав популярний DZIDZIO.

У перший день святкова програма з нагоди відкриття містила офіційну частину, з розрізанням стрічки та чудовими гостинцями для перших ста гостей, виготовленими у власному кондитерському цеху.

На офіційній частині були присутні засновники мережі «Дитяча Планета» Тетяна Боровик, Анатолій Чабан та співвласник Олег Баляш,  також завітала на відкриття і заступник голови Галицької районної адміністрації Галина Бачинська.

Продовження святкування складалось з виступів артистів на ходулях, мімів, танцювального колективу «Мадлен», шоу фокусів і веселих аніматорів в костюмах Ніндзяго та Літтл Поні. А ближче до п’ятої години – у зал було подано торт, що тут же поділили між всіма відвідувачами.

Також 11 листопада на сцену «Дитячої Планети» під голосне скандування публіки вийшов відомий музичний виконавець DZIDZIO, на виступ котрого чекали усі відвідувачі, як маленькі так і дорослі.  Окрім виступу співак спілкувався з публікою і дав кілька автографів.

Слід зазначити, що за годину до офіційного відкриття парку святкування днів народження відбулась прес-конференція на котрій засновники детально розповіли пресі про цінності та ідеї мережі «Дитяча Планета», і навіть провели повноцінну екскурсію по закладу для журналістів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!