Політична реклама

Для мера Львова склали "народний рейтинг" жеків

2384 0
Самопоміч» склала рейтинг комунальних підприємств, які обслуговують житловий фонд Львова, опираючись на звернення та скарги громадян впродовж 2012 року. Серед ЛКП, які затягують вирішення проблем мешканців, визначено комунальні підприємства «Новий Львів», «Сріблястий», «Айсберг», «Тополя-406».

Серед ЛКП, які найбільш якісно вирішують проблеми львів’ян, є ЛКП «Під Зуброю», «Дім», «Південне», «Центральне», «Нове», «Затишне», «Балатон-409», «Магістральне», «Старий Львів», повідомляє Zaxid.net.

Загалом, упродовж 2012 року на «гарячу лінію» об’єднання «Самопоміч» надійшло 5 090 дзвінків щодо питань ЖКГ. З них на особистий прийом записалось 1 076 мешканців. Найбільше скарг надійшло від мешканців Франківського району (1 399 звернень), далі – від мешканців Шевченківського району – 1 299, Сихівського – 1 182, Залізничного – 1 134, Галицького – 964. Найменше звернень – від мешканців Личаківського району – 701.

Серед проблем, за вирішенням яких найбільше звертаються до «Самопомочі», є ремонти сходових кліток, неналежне реагування на звернення громадян безпосередньо в ЛКП, заміна вікон на сходових клітках, ремонт дахів, неякісне обслуговування інженерних мереж будинків, незадовільна робота ліфтів, неякісне прибирання, неякісне опалення, неналежна підготовка до зими, а також проблеми з відключенням водопостачання, утримання дитячих майданчиків та пішохідних доріжок.

«Можна зробити висновок про достатній рівень роботи кожного з ЛКП, які,однак, поділяються на дві групи. Перші оперативно реагують на проблеми, уживають в межах своїх повноважень дієві заходи для вирішення проблем. В других же яскраво виражене зневажливе ставлення до мешканців, зволікання у вжитті необхідних заходів, ненадання відповідей на звернення», - каже керівник відділу «Робота з мешканцями» об’єднання «Самопоміч» Любов Давидович.

За словами керівника об'єднання «Самопоміч» Наталії Міхнової, кращі ЛКП отримали відзнаки. На запитання, які мають бути наслідки рейтингу для ЛКП, щодо яких львів’яни висловили найбільше зауважень, вона сказала: «Ми надамо інформацію офіційним листом міському голові Львова Андрію Садовому і він прийматиме рішення. Загалом, з кожним ЛКП ми працюємо індивідуально».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!