У Львові запрацював новий ЦНАП. Перелік послуг

9675 0
Для мешканців Франківського району на вул. Ген. Чупринки, 85 запрацював Центр надання адміністративних послуг.
фото: Олександра Мазуренка

фото: Олександра Мазуренка

У новому ЦНАПі можна подати звернення, записатись на прийом до посадовця, подати заяву на отримання адміністративної послуги та отримати її результат, а також оформити та отримати паспорт у формі ID-картки.

Також на рецепції спільно з адміністратором працює консультант «Єдиної приймальні» Франківського відділу соціального захисту. Наступний ЦНАП відкриють у мікрорайоні Рясне, і там вже почали ремонтні роботи, – інформуюють у прес-службі Львівської міської ради. 

Читайте також: Львів отримає нову ділянку для будівництва заводу з переробки сміття

Весь комплекс послуг, який працює в територіальних підрозділах ЦНАП, працює і в офісі на вул. Ген. Чупринки, 85. Зокрема, мешканці можуть звернутися у ЦНАП за такими послугами:

– Львівської міської ради та її структурних підрозділів (в тому числі  і документів дозвільного характеру)

– Державної міграційної служби (оформлення та видача паспорта громадянина України, вклейка фотокартки при досягненні 20 та 45-річного віку)

– Управління державної реєстрації (реєстрація речових прав, реєстрація юридичних осіб та СПД  тощо)

– Держгеокадастру у м. Львові Львівської області

– Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області (подача декларації про початок виконання підготовчих робіт, будівельних робіт, про готовність об’єкта до експлуатації)

– Держгімпромнагляду (реєстрація великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів)

– Департамент екології ЛОДА, тощо.

Центр надання адміністративних послуг на вул. Ген. Чупринки, 85 поділений на такі  функціональні зони:

– рецепція («Інформаційна довідка») об’єднана разом з відділом соціального захисту, де можна отримати консультацію чи бланк заяви, інформаційну картку адміністративної послуги з переліком документів, зареєструватись в електронній системі керування чергою;

– зала написання заяв;

– зала очікування;

– операційна зала.

Читайте також: У Львівській міській раді – кадрові ротації

Новостворений офіс обладнаний електронною системою керування чергою, є належний доступ для осіб з особливими потребами, усі побутові зручності, доступ до інтернету. Є можливість здійснити оплату за допомогою банківської картки на місці у адміністратора через пост-термінал або готівкою на рецепції у кіоску «Ощадбанку». 

Наступні Центри відкриють у мікрорайоні Рясне, в Рудно, Винниках та Брюховичах.

Нагадаємо, ЦНАП на вул. Ген. Чупринки, 85 – уже шостий у Львові. Окрім офісу на пл. Ринок, отримати адміністративні послуги можна, скориставшись послугами офісів на вул. К. Левицького, 67 (Личаківський і Галицький райони), пр. Червоної Калини 72а (Сихівський район), вул. М. Хвильового, 14а (Шевченківський район), вул. І. Виговського, 32 (Залізничний район).

До слова, послуги реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання мешканцям Львова надають також у ЦНАПах. 

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!