Для мешканців Слов'янська львів'яни зібрали 400 українських книг

1672 0
Львівські активісти передали мешканцям Слов’янська 400 українських книг. Вони будуть розподілені між бібліотеками Слов’янська, а частина книг буде розповсюджена у форматі буккросингу.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Серед отриманих книжок є сучасна українська література, класика, поезія, навчальні посібники, книжки для дітей тощо, повідомили у прес-службі Львівської міськради. Організатори проекту «Відкрий українське» наголошують, що на цьому співпраця з бібліотеками Слов’янська не закінчується.

«Зараз вивчаємо попит, щоб висилати ту літературу, журнали, диски з українською музикою, у якій є найбільша потреба», - зазначив співкоординатор проекту Павло Островський.

У Львові діють два пункти збору книжок для українців на Сході – Будинок вчителя (Коперника, 42, середа-п’ятниця з 11:00 до 14:00 год.) та книгарня «Є» (просп. Свободи, 7).

Сторінка проекту у Facebook.

Довідка. Проект «Відкрий українське» започатковано 17 липня 2014 року у Львові. За місяць волонтери та партнери проекту зібрали понад 1600 книжок. Активісти проекту відправляють україномовну літературу у звільнені міста Донбасу. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!