На правах реклами

Будинок-корабель. У Львові будують унікальну новобудову бізнес-класу. Фото. Відео

19600 0

Для проєкту внутрішніх просторів новобудови бізнес-класу Viking Park на Зеленій залучили відомого архітектора Марка Савицького, який розповів, чому внутрішній простір є не менш важливий, ніж фасад та двері.   

Що там за фасадом? Як дізнатися, що думає про клієнта забудовник

Viking Park, який будують на вулиці Зеленій, незвичний сам по собі – з терасами квартир різних поверхів по периметру житлового комплексу. Також архітектори вирішили об'єднати в загальний стиль і зовнішній, і внутрішній простір будинку. 

«Якісне житло – це більше, ніж пофарбовані стіни та двері. Стильними, функціональними, виконаними з якісних матеріалів, мають бути і вхідна група і спільний простір поверхів. До роботи над цими просторами краще залучити професіоналів. Саме з цієї причини до команди ЖК Viking Park долучився відомий архітектор Марко Савицький» говорять в компаніїї.

Архітектор каже, що сьогодні забудовник спілкується зі своїми клієнтами дуже універсальною мовою  мовою дизайну. Саме завдяки вигляду внутрішніх холів, сходових, паркінгу, кожен може зрозуміти, чи дбає даний забудовник про своїх мешканців і що він про них думає насправді.

Стилістика вхідної групи та поверхів

В основі стилістики внутрішніх холів, розповідає архітектор, лежить дизайн фасаду самого комплексу. Його концепція та архітектура, яка нагадує корабельну тематику, відгукується й у дизайні місць загального користування.

«Працюючи над цим концептом ми намагались максимально передати ту розкіш, яку відчуває людина на борту преміальної яхти. Для цього ми використали відповідні матеріали та рішення. Наприклад, форма дерев'яних накладок, якими оздоблені стіни холів, нагадує плавні вигини яхти чи морських хвиль» розповідає Марко Савицький.

За основу матеріалів обрано вироби з дерева, якісні фарби першого класу зносостійкості та ефективне освітлення в просторих холах. Освітлення компоноване  сонячне світло доповнюється якісною стильною LED-підсвіткою для затишку і доповнення образу сучасних лаконічних рішень.

Функціональність

Вдосконалення концептуальної і стильної подачі інтер'єру робили з думкою про їх функціональність.

«Зручне європейське планування холів дозволило виділити чимало місця для дитячих візочків, самокатів. А також ми запланували спеціальні зручні кріплення для велосипедів. Все разом це дозволяє комфортно користуватися холами, ліфтами і сходовими маршами» говорять у Viking Park.  

Про комплекс 

Viking Park, проект архітектурної компанії AVR Development, будують в зручній локації на вулиці Зеленій, поруч перехрестя Зелена-Пимоненка-Навроцького. Район цікавий близькістю одразу до кількох інфраструктурних розв’язок та торгових центрів. А сам проєкт комплексу передбачає додатково до житла фітнес-центр, супермаркет, косметичні салони, аптеки та кав’ярні. А ще підземний паркінг, затишні внутрішні дворики й безпечні дитячі майданчики і центр розвитку дитини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!