У Львові проводять конкурс на символ нового парку. Як долучитися?

3969 0
Ініціатива «Парк науки і креативності» оголосила конкурс на візуального героя майбутнього простору.

Обрати персонажа, який стане символом парку планують із дитячих малюнків та поробок. 
 
«Якщо у тебе є ідеї щодо того, як мав би виглядати герой, символ, логотип Парку науки та креативності у Львові, бери участь у конкурсі дитячого малюнка. Автор найцікавішого твору отримає подарунок, а дизайнер опрацює твою ідею для створення "обличчя" Парку», – повідомляється на сторінці ініціативи.
 
Автор роботи Андрій Луцко, 11 років
 
Прийом робіт триває до 9 вересня 2017 року. На Фейсбук-сторінці Парку створено альбом, де розміщуватимуть надіслані роботи. Лідери глядацьких симпатій визначатимуться за кількістю вподобань на сторінці. Результати оголосять 16 вересня.
 
Організатори додають, що це не обов’язково має бути малюнок, а і будь-які інші візуальні форми. 
 
 
Малюнки варто надсилати на електронну адресу: [email protected] із вказанням прізвища та імені автора, міста та віку.
 
Нагадаємо, у Львові планують створити «Парк науки і креативності», де діти зможуть знайомитися з законами фізики через гру. Перша інсталяція парку має з’явитися наприкінці вересня. Місце для нестандартного майданчика ще обирають.
 
Зоя Красовська

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!