Для отримання візи у США тепер потрібно вказувати свої профілі в соцмережах

3743 0
Ця вимога стосуватиметься майже всіх заявників, окрім деяких категорій, наприклад, дипломатів і офіційних осіб.
ілюстративне фото: mundo.pro

ілюстративне фото: mundo.pro

Під час подання документів на візу у США тепер потрібно вказувати посилання на свої профілі в соціальних мережах. Про це пише LB.ua з посиланням на Associated Press.

Ця вимога стосуватиметься майже всіх заявників, окрім деяких категорій, наприклад, дипломатів і офіційних осіб.

Згідно з новими правилами, потрібно вказувати також електронні адреси, які заявник використовував протягом п'яти останніх років, телефонні номери, статуси про поїздки та депортації, а також інформацію про причетність родичів до терористичних організацій. Зміни мають торкнутися 15 млн осіб на рік.

Читайте також: Українці можуть подорожувати в Таїланд без віз

Раніше про соцмережі, електронні адреси та номери телефонів запитували тільки в окремих заявників, наприклад у тих, хто подорожував по територіях, контрольованих терористичними організаціями. Під цю вимогу потрапляли приблизно 65 тисяч осіб на рік.

Державний департамент повідомив, що оновив форми на імміграційні та неімміграційні візи. Там тепер запитують додаткову інформацію, у тому числі «ідентифікатори в соціальних мережах», у більшості подавачів на американську візу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!