Для паломників Світового Дня Молоді створили мобільний додаток. Де завантажити?

2053 0
«Паломник» – це мобільний додаток для паломників, котрі приїдуть на СДМ, але використовувати його зможуть також мешканці Кракова. Він виконує функції мобільного гіда, карти та інформатора.
фото: http://www.krakow2016.com/

фото: http://www.krakow2016.com/

Учасники Фесивалю, котрі мають у своїх мобільних пристроях систему Android, IOS, або ж Windows можуть завантажити додток «Паломник». Аплікація полегшить пересування по Кракову та околицях під час Світових Днів Молоді. Вона є безкоштовною і доступною у дев’яти мовних версіях, завдяки чому молодь зі всього світу могтиме без проблеми вибрати мову, якою зможе порозумітися.

Кожен користувач зможе налаштувати аплікацію відповідно до себе, вводячи місце свого поселення, катехез, в яких хоче брати участь, або ж місць, котрі хотів би відвідати. Головні функції будуть доступними в режимі оффлайн, що дозволить працювати, навіть, в ситуації обмеженого доступу до Інтернету.

В аплікації є доступною мапа, на котрій будуть позначені місця найважливіших подій під час СДМ. Доступною буде можливість визначення траси від місця, де актуально знаходиться паломник, до вибраного пункту на мапі. Не бракуватиме провідників, котрі допомагатимуть паломникам добратися до потрібного місця та відвідати місця, які їх зацікавлять у Кракові.

 У додатку також можна знайти короткі фрази польської мови, літургічні тексти, молитовники, а також пісенники – все це має на меті допомогти паломникам у спілкуванні та духовному пережитті Світових Днів Молоді. У аплікації також буде доступним перелік найважливіших контактних номерів служб, котрі відповідатимуть за безпеку, чи до дипломатичних представництв, завдяки чому гості СДМ не муситимуть шукати їх самостійно, більше того вони матимуть їх в одному і легкодоступному місці.

Читайте також: Чотири особливості цьогорічного Світового Дня Молоді

У аплікації знаходиться дуже помічний графік усіх подій, пов’язаних з СДМ. Окрім найважливіших релігійних урочистостей, він також враховує катехези, а також різні ініціативи Фестивалю Молоді. Всі ці події можна буде шукати, згідно місця, в якому користувач актуально знаходиться. Ті, хто користується цією аплікацією, отримають сповіщення про те, котрі події невдовзі розпочнуться, а також, де вони матимуть місце. Аплікація має функції, котрі можна буде оновити онлайн – наприклад, погода, сповіщення про можливі труднощі, або ж зміни у розкладі транспорту. «Паломник» також матиме опцію можливості з’єднання з соціальними мережами.

Завантажити додаток можна ТУТ.

За матеріалами: krakow2016.com/ua.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!