Для переселенців з Криму та Сходу запрацював телефон довіри

1736 0
Відтепер люди, які змушені були переселитись з АР Крим та східних регіонів України до Західної України, можуть звертатись по психологічну підтримку та консультативну допомогу за номерами телефону довіри.
Фото: bereza.gov.by

Фото: bereza.gov.by

Про це на своїй сторінці у Facebook інформує Світлана Одинець.

Психологічна підтримка та консультативна допомога в кризових станах з 19:00 до 23:00

099 0938010

068 6994174

Цих домовленостей було досягнуто в рамках співпраці Карітасу України та Телефону Довіри.

Довідка:

Волонтери служби надають психологічну підтримку людям у кризових ситуаціях. Засади роботи «Телефону довіри» – безкоштовно та конфіденційно.

Телефон довіри надає первинну психологічну допомогу по телефону людям, що перебувають у стані психологічної кризи, стресу чи розпачу. Служба допомагає усім, незалежно від національності, статі, віку, віросповідання чи партійної приналежності абонента.

Кожного, хто звернеться по допомогу на ТД, уважно вислухають волонтери, які виявлять щире розуміння проблеми абонента. Зміст телефонної розмови тримається у таємниці. Консультанти гарантують конфіденційність абоненту.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!