Для перевезення гуманітарної допомоги з Польщі в Україну потрібні вантажівки

2157 0
Через Львівщину створюють «зелений» коридор.
Фото: galka.if.ua

Фото: galka.if.ua

В Україні шукають вантажівки для перевезення гуманітарної допомоги з Польщі. Для перевезень створюють «зелений» коридор через Львівщину. Про це повідомив голова Львівської військової обласної адміністрації.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти українським військовим. Перелік потреб 

«Нам треба багато вантажівок, які постійно курсуватимуть між двома країнами. Возитимуть речі першої необхідності, медикаменти тощо. Польська сторона організовує гуманітарний хаб з цілої Європи для допомоги нашим воїнам та переселенцям», – написав Максим Козицький.

Тих, хто може допомогти, просять писати у приватні повідомлення Департаменту економічної політики Львівської військової обласної адміністрації.

Нагадаємо, що триває збір допомоги для підтримки ЗСУ. Зробити внесок можнаяк матеріальний, так й фінансовий. Зараз існує чимало благодійних фондів та громадських організацій, які збирають кошти на військо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!