Політична реклама

Для підприємців запустили "Електронний кабінет платника податків"

1904 1
Міністерство доходів і зборів України в тестовому режимі запустило новий сервіс «Електронний кабінет платника податків», що дозволяє в режимі реального часу подавати податкові декларації одним пакетом і контролювати стан розрахунків з бюджетом.

Як роз‘яснили в прес-службі Міндоходов, електронний кабінет — це персональне автоматизоване робоче місце платника податків, працювати на якому можна з будь-якого комп’ютера, підключеного до мережі Інтернет.

Переваги сервісу — подача звітності в режимі реального часу з усіма доповненнями, а також можливість швидко оцінити стан розрахунків з бюджетом, — пояснили в Міндоходов.

Можливості сервісу розширюватимуться — аж до можливості подавати заявки на реєстрацію платника того чи іншого податку в реальному часі.

Джерело: Вкурсе


Читайте також:
23 Липня, 2013 16:13
Володимир Жаль що лише під Windows :(. Якщо робити в броузері то є сенс щоб була можл. працювати в Linux і Mac.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!