Політична реклама

Для подорожі з пересадкою оформлюватимуть один залізничний квиток

1216 0
З 1 жовтня 2013 року Укрзалізниця надала пасажирам можливість оформлювати поїздку з однією пересадкою на одному бланку.

Квиток з пересадкою обійдеться дешевше, ніж два квитки на таку ж відстань, повідомила прес-служба Укрзалізниці.

Таким чином, пасажири залізничного транспорту при купівлі одного  квитка на поїздку з пересадкою сплачуватимуть  вартість проїзду та один комісійний збір – 12,5 грн.

Пропозиція актуальна на поїзди внутрішнього сполучення формуванням залізниць України.

Наприклад, якщо пасажир планує поїздку з Донецька до Львова з пересадкою у Києві, він може оформити два квитка на одному бланку.

При оформленні проїзного документа на одному бланку з пересадкою, квитковий касир зобов’язаний узгодити з пасажиром інтервал між часом прибуття поїзда та часом його відправлення із станції де здійснюватиметься пересадка.

Крім цього, пересадка на інший поїзд має бути здійснена не пізніше 10 діб після прибуття пасажира на станцію.

Повернути квитки оформлені на одному бланку пасажири можуть на загальних умовах. У разі припинення подорожі пасажир повинен не пізніше однієї години після відправлення поїзда звернутися до залізничної каси щоб отримати кошти. Плата за послугу з повернення квитків стягуватиметься за кожну нездійснену поїздку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!