Для посадовця Львівської митниці, якого упіймали на хабарі, визначили суму застави

2521 1
У суботу, 21 січня, Шевченківський суд Львова обрав міру запобіжного заходу затриманому за вимагання 15 тис. доларів хабара заступнику начальника Львівської митниці ДФС Юрію Борисову.
фото: novomirgorod.com

фото: novomirgorod.com

Борисова триматимуть під вартою протягом двох місяців з альтернативою вийти під заставу у 400 тис. грн. Зараз Юрій Борисов перебуває у СІЗО. Про це ZAXID.NET повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону.

Додамо, керівників Львівської митниці Державної фіскальної служби відсторонили від виконання службових обов'язків на час розслідування справи.

Нагадаємо, що підлеглі повинні були сплачувати Борисову певні суми аби він посприяв у залишенні їх на посадах під час реформування митниці. Щоб убезпечити себе від покарання та уникнути відповідальності, посадовець долучив до корупційної схеми старшого інспектора відділу контрабанди цієї ж митниці у якості посередника.


Читайте також:
23 Січня, 2017 16:41
Arefieva [***]s://[***].youtube.com/
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!