Для Львівського обласного кардіоцентру придбають новий ангіограф

2485 0
Переможцем торгів стала компанія «Протек Солюшнз Україна», яка запропонувала ціну у 49,3 млн гривень за два ангіографи.
Фото: ілюстративне

Фото: ілюстративне

Львівська обласна клінічна лікарня придбає дві ангріографічні системи Optima IGS 330 вартістю 49,3 млн гривень. Про це пишуть «Наші.Гроші.Львів» з посиланням на повідомлення в системі Prozorro.

Один ангіограф працюватиме у Львівському обласному кардіологічному центрі, що на Кульпарківській, 35. Інший — в Дрогобичі, у терапевтичному корпусі міської лікарні. Вартість одного ангіографа становитиме 24,65 млн гривень. У ціну входить транспортування обладнання.

Участь у торгах брало лише два учасника: ТОВ «Астріум» з пропозицією в 49,9 млн грн, яка під час аукціону була зменшена до 49,65 млн гривень, та переможець — «Протек Солюшнз Україна», який під час аукціону зменшив ціну на 0,5 млн гривень — до 49,3 млн.

Читайте також: Львівська обласна лікарня отримала сучасний реанімобіль для новонароджених. Відео

Згідно з договором, переможець повинен доставити ангіографи вже цьогоріч. Розрахуватись за медобладнання лікарня повинна протягом 30 днів з дня отримання ангіографів та документів.

ТОВ «Протек Солюшнз Україна» засноване «Протек Солюшнз К/С» (Данія), кінцевими бенефіціарними власниками зазначено те ж «Протек Солюшнз К/С» та 45-річного киянина Кірпенка Федора Павловича. Він також володіє ТОВ «Інтегрейтед медікал груп».

Зазначимо також, що ангіограф відділення судинної хірургії Львівської обласної клінічної лікарні не працює вже місяць.

Довідка.

Ангіограф — це унікальний апарат, на якому видно усю карту судин потрібного органа чи частини тіла. За допомогою цього сучасного методу діагностики можна продіагностувати і ліквідувати будь-яку патологію судин людського організму.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!