Для потребуючих у Львові діють соціальні їдальні

1996 0
Потребуючі у Львові можуть безкоштовно поїсти у благодійних їдальнях. Окрім харчування, люди, які з певних причин опинилися у кризових умовах життя, прийшовши у такі пункти, отримують моральну підтримку та спілкування.
Фото: socpartnerstvo.org

Фото: socpartnerstvo.org

Також у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб працює кухня, яка щоденно забезпечує харчуванням клієнтів Центру. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Місто дофінансовує дві соціальні їдальні для потребуючих. Зокрема, соціальну кухню при Храмі Христового Воскресіння, що на вул. Городоцькій, 319А. Вона  працює щоденно завдяки фінансовій підтримці Мальтійської служби допомоги у Львові, партнерської співпраці з містом Фрайбург (Німеччина), зокрема архиєпархії Фрайбурга і Львівської митрополії УГКЦ, а також дофінансування управління соціального захисту Львівської міської ради.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти хворому львівському акторові

Також щочетверга у сквері біля Порохової вежі діє мобільний пункт харчування, який організовує ЛМГО «Спільнота взаємодопомоги «Емаус-Оселя» спільно з міським управлінням соціального захисту.

Окрім того, з березня у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб, що на вул. Кирилівській, 3а функціонує кухня, яка забезпечує харчуванням клієнтів Центру. Є розроблене 10-денне меню, і щоденно там харчується близько 50 осіб-клієнтів Центру.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!